Блог

Разом сильніше: ми стали партнерами Nokia в Україні

Владислав ЖуравельComments off.

Nokia є визнаним світовим лідером у створенні технологій, які допомагають світу комунікувати та взаємодіяти. Як лідер інновацій у B2B-сегменті, Nokia є зачинателями мереж, які переважно спираються на мобільні, фіксовані і хмарні технології. Ми особливо раді стати авторизованим партнером Nokia в Україні і будувати разом технологічне майбутнє країни. «Тепер ми маємо можливість розробляти рішення на базі […]

Read More

Чому саме SD-WAN?

adminComments off.

Сьогодні бізнес стикається з лавиноподібним зростанням обсягів мережевого трафіку та необхідністю конфігурування масштабних мереж передачі даних. WAN-мережі вже просто не справляються. Вже у 2019 році лише 9% компаній було повністю задоволено існуючою інфраструктурою WAN. Нині ця цифра ще менша

Read More

Компанія Winncom Technologies отримала престижну нагороду Cisco Service Provider Partner of the Year!

adminComments off.

Незважаючи на надскладні умови та суворі виклики, з якими довелося стикнутися цього року, нам вдалося продовжувати втілювати інноваційні технології, сприяти розвитку бізнесу наших клієнтів і надавати найкращий у галузі рівень сервісу в рамках партнерської програми з компанією Cisco.

Read More

Оновити чи просто поновити?

adminComments off.

Якщо ви вже користуєтесь програмним забезпеченням за підпискою Cisco DNA для SD-WAN та маршрутизації або лише плануєте почати використання, є одне рішення, яке варто періодично приймати.

Read More

Міграція до хмари — чому важлива стратегія

adminComments off.

Витрати на хмарні технології продовжують зростати по всьому світу — і на думку аналітиків Gartner, тенденція триватиме і цього року. Та чи принесе міграція до хмари прибуток та інші переваги бізнесу, залежатиме від розробленої стратегії та чіткого розуміння потреб і задач компанії.

Read More

Як війна, розпочата росією проти України, вплинула на світову кібербезпеку

adminComments off.

Це питання та низку інших важливих тем дослідили експерти CheckPoint Software. За даними піврічного звіту Cyber Attack Trends: 2022 Mid-Year Report, який нещодавно оприлюднила компанія, загальна кількість кібератак у світі зросла на 42%, а першу сходинку у рейтингу загроз посіли програми-вимагачі.

Read More

Екосистема SDN-продуктів Cisco. Інтегровані рішення для побудови мереж майбутнього

adminComments off.

Розвиток цифрових сервісів та онлайн-продуктів стає необхідним умовам успіху бізнесу та організацій. Підтримка доступності додатків, їхньої безперебійної роботи, швидкість виведення нових продуктів на ринок — за вирішення цих та багатьох інших завдань відповідає корпоративна мережева інфраструктура.

Read More

Стабільне зростання та розвиток — навіть у важкі часи Оновлений рейтинг Winncom Technologies від аналітиків журналу «Мережі & Бізнес»

adminComments off.

Чи «вижив» ринок системної інтеграції в Україні під час війни? Звичайно, вижив і продовжує розвиватися навіть за безпрецедентно складних умов, та найважчих викликів, з якими нам колись доводилося стикатися. В цьому переконалися аналітики журналу «Мережі & Бізнес».

Read More

З НОВИМ CISCO WEBEX БІЛЬШЕ НЕ ПОТРІБНІ РІЗНІ ПРИСТРОЇ ДЛЯ ОСОБИСТОГО І БІЗНЕС-ВИКОРИСТАННЯ

adminComments off.

Нові анонсовані функції рішення допоможуть компаніям адаптуватись до гібридного режиму роботи. Cisco представила нову комунікаційну платформу як послугу (CPaaS – Communications Platform as a Service), а також нові можливості Webex Calling та Webex Customer Experience.

Read More

ПОВНА СПОСТЕРЕЖНІСТЬ ІТ-ЕКОСИСТЕМИ АБО ТРАДИЦІЙНИЙ МОНІТОРИНГ? IDC розповіли, який інструмент потрібен сучасному бізнесу

adminComments off.

Хмарні програми, контейнери, мультихмарні середовища та програмно-визначувана інфраструктура — все це допомагає компаніям надавати все більш досконалий цифровий досвід своїм клієнтам, але в той же час значно ускладнює управління ІТ

Read More

ПРОГНОЗИ ВІД FORTINET

adminComments off.

На думку аналітиків FortiGuard Labs в 2022 кібератакам буде схильне все, аж до супутників. Кіберзлочинці еволюціонують, удосконалюють свої методи та націлюються на нові області.

Read More

ЯК ОБРАТИ КОРПОРАТИВНИЙ NGFW — КОРОТКИЙ ЧЕК-ЛИСТ

adminComments off.

Сучасні брандмауери є важливою частиною корпоративної системи кібербезпеки, де зосереджені розширені функції. Хмарні NGFW (брандмауер як послуга) є основним компонентом будь-якого SASE. Віддалений доступ через VPN для співробітників, які працюють вдома, зазвичай обмежується фаєрволом.

Read More

ОНОВЛЕННЯ В ПАРТНЕРСЬКІЙ ПРОГРАМІ CISCO

adminComments off.

Ми раді повідомити про продовження на 2022-2023 роки. п’ятьох спеціалізацій у партнерській програмі Cisco. Компанія Winncom Technologies отримала оновлені сертифікати за такими напрямками:

Read More

Нагорода за розвиток бізнесу Cisco Services

adminComments off.

Ми раді повідомити про нове досягненні. Компанія Winncom Technologies отримала нагороду за розвиток бізнесу Cisco Services в Україні та країнах СНД в 2020 році. Дякуємо нашим партнерам за високу оцінку професіоналізму і ескпертності фахівців Winncom Technologies.

Read More

Державні установи все частіше потрапляють «під приціл» кіберзлочинців

adminComments off.

Державні установи все частіше потрапляють «під приціл» кіберзлочинців – дослідження ESET За даними компанії, в минулому році кількість спроб RDP-атак на віддалених працівників зросла на рекордні 768%.

Read More

Чому додатки e-commerce можуть «впасти» в цю чорну п’ятницю – ТОП-9 причин

adminComments off.

Тільки уявіть, скільки ваших потенційних покупців вже передчувають один з головних розпродажів року. Після сплеску онлайн-активності, пов’язаної з карантином, коли онлайн-продажі стрімко росли, а разом з ними і навантаження на ваші сервіси, додатки e-commerce очікує ще одне випробування на міцність.

Read More

CISCO SD-WAN ПОЛІПШУЄ ОПТИМІЗАЦІЮ MICROSOFT 365

adminComments off.

Cloud OnRamp для SaaS від Cisco SD-WAN вже продемонстрував великі успіхи в оптимізації користувальницького досвіду SaaS з такими функціями, як прямий доступ до інтернету і автоматичний вибір оптимального шляху.

Read More

НОВИЙ СТАТУС WINNCOM TECHNOLOGIES – AGENT VI GOLD PARTNER

adminComments off.

Компанія Winncom Technologies отримала новий статус в партнерській програмі Agent Vi – Gold Partner. Agent Video Intelligence (Agent Vi) – один зі світових лідерів у галузі рішень відеоаналітики з відкритою архітектурою на основі AI.

Read More

ПРОСТОТА, БЕЗПЕКА, МАСШТАБУВАННЯ – ЯК ІННОВАЦІЇ РОЗВИВАЮТЬ CISCO SD-WAN ДО SAS

MariaComments off.

Світ змінюється, і персонал змінюється разом з ним. Перехід до роботи в територіально-розподілених командах, дистанційного вирішення завдань або pop-up-клінік прискорив впровадження хмарних технологій, якими клієнти користувалися останні кілька років.

Read More

ALL-FLASH – МАЙБУТНЄ РИНКУ СЗД

MariaComments off.

Висока швидкість відгуку, відмінна швидкодія і просте обслуговування – тільки частина переваг систем зберігання All-Flash.

Read More

ЧОМУ ДЛЯ УСПІХУ БІЗНЕСУ НАСТІЛЬКИЙ ВАЖЛИВИЙ МОНІТОРИНГ ДОСВІДУ КІНЦЕВИХ КОРИСТУВАЧІВ

MariaComments off.

Моніторинг користувальницького досвіду дозволяє IT-фахівцям ефективно управляти продуктивністю додатків і дає можливість відстежувати кожну клієнтську транзакцію.

Read More

WINNCOM TECHNOLOGIES НА CISCO CIS PARTNER SUMMIT 2019

MariaComments off.

В цьому році компанія Cisco зібрала партнерів і друзів з різних країн в Кишиневі. Корисні доповіді, презентації нових розробок від компаній-партнерів, відвідування винних льохів МілештійМіч’є* – програма заходів була насиченою, два дні пролетіли, як одна мить.

Read More

ВІДЕО-КОНФЕРЕНЦ-ЗВ’ЯЗОК: ЧОТИРИ ВАЖЛИВІ ПРИЧИНИ ВИБРАТИ CISCO WEBEX

MariaComments off.

На ринку є безліч рішень для спільної роботи і відеоконференцій. Але побачивши, як додатки CiscoWebexMeetings, CiscoWebexTeams і CiscoWebexCalling без проблем працюють з обладнанням Webex, все інше на ринку видасться дитячою грою 🙂

Read More

Спростіть безпеку за допомогою SAFE

MariaComments off.

Подбати про безпеку з кожним днем все складніше. Поки зловмисники винаходять більш прибуткові схеми і більш просунуті загрози, професіонали в галузі безпеки розробляють нові засоби захисту, щоб не відставати.

Read More

Wi-Fi в метро: багато чи мало?

adminComments off.

Wi-Fi в метро можуть похвалитися близько 20 міст у світі. Серед них Лондон, Париж, Барселона, Нью-Йорк. І тепер Київ стане першим містом в Україні завдяки проекту, який зараз реалізовується в Київському метрополітені, зі створення сучасної інженерної інфраструктури та організації високошвидкісного бездротового доступу в Мережу на базі технології Wi-Fi.

Read More

Наша компанія продовжила свою спеціалізацію Cisco Advanced Security Architecture Specialization

adminComments off.

Наша компанія продовжила свою спеціалізацію Cisco Advanced Security Architecture Specialization. Це означає, що Winncom Tecnologies відповідає всім критеріям Cisco в галузі підготовки комплексних рішень з інформаційної безпеки.

Read More
© 2010-2024 Winncom Technologies. Всі права захищені.
Winncom Technologies © 2024

ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

*поля обов'язкові для заповнення.

ЗАЛИШІТЬ ЗАЯВКУ І ВАМ ЗАТЕЛЕФОНУЮТЬ

Замовлення послуги