ТЕЛЕМЕДИЦИНА – МАЙБУТНЄ СВІТОВОЇ МЕДИЧНОЇ ПРАКТИКИ

MariaComments off.

Розвиток технологій відеоконференцзв’язку і передачі даних – одна з причин зростання популярності телемедицини на всій земній кулі.
Телекомунікаційні засоби зв’язку та спеціальне обладнання відкривають можливості для ефективної організації медичної допомоги на будь-якій відстані, допомагають значно поліпшити якість процесу підготовки медпрацівників різної спеціалізації, дозволяють розширити пакети послуг клінік і залучати нових клієнтів.

Чи виграє медицина від застосування телекомунікаційних технологій?

За оцінками світових експертів, кошти телемедицини дозволять «стерти кордони» між містами, віддаленими селами і іншими континентами. Завдяки впровадженню телекомунікаційних технологій, будь-який початківець доктор з важкодоступного регіону в країні, що розвивається, зможе звернутися за порадою до більш досвідчених колег. Пацієнтам не доведеться долати сотні або тисячі кілометрів для отримання консультації потрібного фахівця.

Таким чином, впровадження телемедицини допоможе досягти:

  • зниження відсотка неправильно поставлених або невизначених діагнозів за рахунок можливостей отримання швидкої консультації кількох досвідчених фахівців;
  • підвищення доступності медичних послуг в важкодоступних або віддалених регіонах;
  • поліпшення і постійного контролю якості наданих послуг;
  • досягнення більш високих показників і результативності лікування;
  • підвищення економічної ефективності медичної діяльності, оптимізації витрат державних, відомчих і приватних клінік;
  • розширення зв’язків між медичними установами різних форм власності в усьому світі, розвитку тривалої співпраці;
  • формування ефективної системи збору та обробки даних про пацієнтів і захворювання, зокрема, інфекційні.

Виграє пацієнт

Клієнти медустанов різних форм власності оцінять комфорт телемедицини. Можливість заощадити час і пройти консультацію онлайн, не виходячи з офісу або будинку, припаде до душі приватним і корпоративним клієнтам. Останнім не доведеться на кілька годин відпрошуватися з роботи або переносити важливі переговори через необхідність відвідати лікаря.

Крім того, скоротиться відсоток запізнень на консультацію через міські пробки або інші проблеми в дорозі – все, що потрібно для спілкування з обраним доктором – ноутбук з мікрофоном і камерою, і підключення до мережі інтернет.

Телемедицина підвищить доступність мед. послуг у віддалених регіонах – завдяки онлайн-консультації пацієнти зможуть отримувати рекомендації вузьких фахівців, не покидаючи свій населений пункт, а особистий візит до лікаря доведеться планувати тільки при об’єктивній необхідності.

Ваша вагома конкурентна перевага

Що може дати медичним установам впровадження телемедицини? Підвищуйте якість управління, будьте серед перших, хто зможе запропонувати послугу ефективного онлайн-консультування, контролюйте і навчайте персонал.

  • Пацієнти цінують професіоналізм і комфорт – запропонуйте інноваційну послугу, яка найбільше відповідає вимогам ваших клієнтів. Час стає одним з найцінніших ресурсів – допоможіть його заощадити. Пацієнту не доведеться відвідувати медустанову особисто, достатньо виділити півгодини в насиченому графіку щоденних справ, щоб поспілкуватися з доктором за допомогою свого ноутбука. Додавання в пакет сервісів онлайн-консультації допоможе вам розширити клієнтську базу і підвищити лояльність клієнтів.
  • Контроль якості лікування і просте управління історіями хвороб. Платформи дозволяють збирати дані про кожну консультації і формувати базу зі зручним пошуком. Завдяки застосуванню хмарних технологій зберігання, лікарі Вашої клініки зможуть отримувати доступ до інформації про кожного свого пацієнта з будь-якої точки світу, а значить, навіть перебуваючи на симпозіумі в іншій країні, зможуть дати рекомендації щодо термінового звернення.
  • Залучайте світових експертів з інших клінік, міст або країн. Ви зможете організувати у Вашій медустанові онлайн-консультування видатних фахівців, домовившись на вигідних умовах про конкретні години проведення прийомів. Ви економите бюджет і час, Ваші пацієнти отримують якісну послугу.
  • Розвивайте і мотивуйте фахівців- початківців. Частою проблемою організації медичної допомоги у віддалених регіонах стає відтік перспективних кадрів. Устаткування платформи для проведення відео-конференцій дозволить лікарям та іншому медперсоналу оперативно отримувати необхідні консультації зі складних випадків, обмінюватися досвідом із колегами з інших країн, брати участь у навчальних семінарах. Реалізуйте можливість досвідченим фахівцям організовувати онлайн-семінари або конференції, ділитися накопиченим досвідом, читати платні лекції для студентів або початківців медперсоналу.

Підвищення професійної компетентності та розвиток особистого бренду

Телемедицина дозволить медичним працівникам у всьому світі налагодити обмін досвідом та в найкоротші терміни отримувати доступ до інформації про рідкісні захворювання, нові розробки або інноваційні експериментальні методики лікування.

Лікарі зможуть проводити онлайн-семінари, брати участь у конференціях або консультувати пацієнтів, не виходячи з кабінету. Навчайте з використанням своїх напрацювань, збирайте матеріал для досліджень і розвивайте власний бренд.

Перспективи для ефективного навчання

Організуйте у вашій клініці результативну систему підготовки з доступом до світового досвіду для студентів та інтернів. Готуйте їх ефективно. Крім спостереження за пацієнтами вашої медустанови, спеціалісти-початківці зможуть:

  • в режимі реального часу в усіх подробицях розглянути складні операції, які проводяться на іншому кінці земної кулі;
  • отримати доступ до досвіду лікарів з соціально-неблагополучних регіонів, дізнатися про особливості лікування запущених випадків, рідкісних хвороб, епідемій;
  • брати участь в конференціях і обговоренні цікавих або рідкісних випадків в інших клініках;
  • слухати онлайн-семінари відомих вчених.

Хочете розширити спектр послуг, які надаються, і завоювати лояльність нових пацієнтів вашій клініки?

Консультуйте дистанційно!

Вже сьогодні компанія Cisco лідирує в галузі з інноваційними рішеннями і глобальним лідерством, які охоплюють понад 118 країн, 13 000 лікарень і клінік і 3400 виробників. Маючи правильні цифрові інструменти, постачальники медичних послуг по всьому світу можуть безпечно підключати пацієнтів, лікарів і фахівців до єдиної системи для поліпшення доступу та якості медичної допомоги.

Забудьте про рутину: зосередьте увагу на головному з оновленою системою Cisco Webex Teams

, ,
Posted in: Блог
© 2010-2024 Winncom Technologies. Всі права захищені.
Winncom Technologies © 2024

ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

*поля обов'язкові для заповнення.

ЗАЛИШІТЬ ЗАЯВКУ І ВАМ ЗАТЕЛЕФОНУЮТЬ

Замовлення послуги