Спростіть безпеку за допомогою SAFE

MariaComments off.

Подбати про безпеку з кожним днем все складніше. Поки зловмисники винаходять більш прибуткові схеми і більш просунуті загрози, професіонали в галузі безпеки розробляють нові засоби захисту, щоб не відставати.

Більшість організацій вже розгорнули технології безпеки в окремих комбінаціях мереж, кінцевих точок, веб-шлюзів і шлюзів електронної пошти, віртуальних систем, мобільних пристроїв і хмар. Але як дізнатися, що в нас використовуються всі потрібні методи в потрібних місцях розширеної мережі? Ось для чого знадобиться SAFE.

SAFE – це приклад безпечного архітектурного каркаса для бізнес-мереж. SAFE спрощує заплутану модель безпеки всіх областей, яку компанія повинна забезпечити. Кожна область розглядається в рамках цілої системи і, відповідно, можливих загроз і можливостей її захисту.

SAFE може допомогти вам спростити стратегію безпеки і розгортання. Ця еталонна архітектура безпеки Cisco має прості у використанні візуальні значки, які допомагають проектувати безпечну інфраструктуру для периферії, філії, центру обробки даних, кампусу, хмари і глобальної мережі. Ця інфраструктура включає операційні сфери, такі як управління, аналіз безпеки, відповідність вимогам, сегментація, захист від загроз і безпечні сервіси.

SAFE-рішення було розгорнуто, протестовано і перевірено в Cisco. Користувачам надають рекомендації та опис необхідних кроків для налаштування.

Переваги

  • Зниження складності
  • Надання еталонної моделі
  • Цілісний погляд на захист всього підприємства, а не тільки окремих його компонентів
  • Інтеграція всіх компонентів між собою
  • Можливість поетапної реалізації

Ключ до Cisco SAFE

Захищене управління
Управління пристроями і системами з використанням централізованих сервісів – надзвичайно важливе для узгодженого впровадження політик, управління зміною потоків операцій і можливості забезпечення виправлення систем. Управління координує політики, об’єкти і зміни.

Аналітика загроз
Забезпечує глобальне визначення та агрегацію шкідливого ПО і загроз. Надає інфраструктуру для динамічного застосування політик, оскільки репутація узгоджується з урахуванням контексту нових загроз. Таким чином, забезпечується комплексний і своєчасний захист.

Відповідність вимогам
Регулює політики, як внутрішні, так і зовнішні. Показує, як кілька засобів управління можна реалізувати в одному рішенні.

Сегментація
Встановлює межі для даних, користувачів і пристроїв. У традиційній ручній сегментації для застосування політик використовується поєднання мережевої адресації, мереж VLAN і можливостей брандмауера. У вдосконаленій сегментації використовується інфраструктура на основі контекстної ідентифікації для застосування політик автоматично і з можливістю масштабування, що значно знижує труднощі при експлуатації

Захист від загроз
Забезпечує моніторинг загроз, які найважче виявити, і тих, які є найбільш небезпечними (наприклад, цілеспрямованих атак). Для цього використовуються такі можливості, як аналіз телеметрії і репутації мережевого трафіку, а також облік контексту. Забезпечує можливості оцінки характеру і потенційного ризику підозрілої діяльності в мережі з метою вжиття відповідних заходів для запобігання кібератакам.

Захищені сервіси
Включає такі технології, як управління доступом, віртуальні приватні мережі (VPN) і шифрування. Також забезпечує захист небезпечних сервісів, наприклад, додатків, інструментів спільної роботи і бездротового доступу

Cisco прагне спростити безпеку, тому що розуміє, що зростаюча фрагментація технології збільшує поверхню атаки, що, в свою чергу, ускладнює захист. Галузь відчайдушно потребує ресурсу, який розглядає проблему з наскрізною перспективи, але також полегшує її розуміння. Рішення повинно бути всеосяжним, таким, яке заслуговує на довіру. Необхідно зосередитися на загрозах галузі.

SAFE спрощує безпеку, використовуючи теорію ігор з будівельними блоками, сфокусованими на загрозі та найкращі методи захисту від них. Це не ідеальна модель, але з SAFE ви можете використовувати прості концепції, щоб зосередитися на складних. Ви можете розбити мережу на будівельні блоки, які спрощують її проектування, складання та обслуговування, а безпека закладена в її ДНК.

При правильному використанні він може допомогти захистити всю компанію.

Прочитайте оглядове керівництво щодо SAFE і зробіть висновок, чи зможете ви виявити прогалини у вашій архітектурі безпеки. І найголовніше, залишайтеся там у безпеці!

SAFE карта Обзорное руководство

, ,
Posted in: Блог
© 2010-2024 Winncom Technologies. Всі права захищені.
Winncom Technologies © 2024

ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

*поля обов'язкові для заповнення.

ЗАЛИШІТЬ ЗАЯВКУ І ВАМ ЗАТЕЛЕФОНУЮТЬ

Замовлення послуги