Компанія Winncom Technologies взяла участь у виставці «Зброя та безпека»

MariaComments off.

В цьому році компанія Winncom Technologies вперше брала участь у виставці «Зброя та безпека», яка проходила 9-12 жовтня у Міжнародному виставковому центрі.

На нашому стенді були представлені рішення для відеоконференцзв’язку: WebEx, WebEx Teams і Jubber, які забезпечують надійний і захищений відеозв’язок.

Відвідувачі виставки отримали можливість ознайомитися з рішеннями для переговорних кімнат (великих і малих), протестувати функціонал настільних пристроїв і спеціальних, захищених пристроїв для спецслужб.

Використання відеоконференцзв’язку дозволяє:

  • Швидше приймати стратегічно важливі рішення.
  • За кілька хвилин можна організувати нараду для важливих осіб, навіть якщо вони знаходяться в різних точках земної кулі.
  • Скорочувати шляхові витрати.
  • Навчати військових (експерти по всій країні і світу тепер постійно на зв’язку).

Системи відеоконференцзв’язку – це комплексне рішення, яке дозволяє проводити зустрічі, наради або семінари з учасниками з різних локацій в режимі реального часу. Завдяки обладнанню і технологіям Cisco досягається ефект присутності співрозмовників.

Також в цьому році ми презентували Cisco Instant Connect. Cisco Instant Connect – це рішення, яке працює за технологією «push-to-talk» (PTT) і призначене для організації зв’язку між співробітниками підприємств будь-яких галузей. Цей унікальний продукт від Cisco стирає бар’єри між різними стандартами зв’язку, інтегрує стандарти DMR, TETRA, P25, LTE в єдине комунікаційне середовище, дозволяє взаємодіяти устаткуванню систем радіозв’язку від різних виробників, дає можливість групі мобільних користувачів миттєво встановлювати зв’язок між собою через корпоративну мережу.

Cisco Instant Connect підтримує безпечні та надійні комунікації і всі призначені для користувача функції, в тому числі ті, які виходять за рамки звичайного для PTT двостороннього зв’язку між двома мобільними терміналами.

, ,
Posted in: Блог
© 2010-2024 Winncom Technologies. Всі права захищені.
Winncom Technologies © 2024

ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

*поля обов'язкові для заповнення.

ЗАЛИШІТЬ ЗАЯВКУ І ВАМ ЗАТЕЛЕФОНУЮТЬ

Замовлення послуги