ІННОВАЦІЇ МЕРЕЖІ НА ОСНОВІ НАМІРІВ: CISCO ВИНАЙШЛИ 5 НОВИХ РІШЕНЬ, ЯКІ ДОПОМОЖУТЬ IT-КОМАНДАМ ПРАЦЮВАТИ ШВИДШЕ І ЕФЕКТИВНІШЕ

MariaComments off.

Зараз інноваційні зміни в мережі відбуваються швидше, ніж раніше.
Цей факт може лякати IT-лідерів або архітекторів, яким доводиться приймати складні рішення і вибирати, в які інноваційні технології інвестувати, щоб підтримати гнучкість і стійкість своєї компанії за часів ультра-швидких змін.

Саме тому Cisco докладає максимум зусиль, щоб забезпечити користувачам можливість застосовувати найпередовіші інновації в той момент, коли вони дійсно потрібні. Це напрочуд просто: достатньо зробити стартові інвестиції в платформу IBN (мережа, заснована на намірах). Через місяці і навіть роки це забезпечить готовність вашої мережі до будь-яких швидких інноваційних змін. Тому, коли у ваших бізнес-лідерів з’явиться нова цифрова ініціатива, ви легко зможете сказати: «так, це легко реалізувати».

Коли інсайти мають справу з автоматизацією, трапляються чудові речі

У IBN інсайти і автоматизація доповнюють один одного. Глибока мережева аналітика надає інсайти, на основі яких можна визначити, які дії слід зробити, а автоматизація застосовується для виконання цих дій.

Впродовж останніх декількох років Cisco надавали всі необхідні можливості для створення повноцінної платформи IBN в сферах доступу, WAN, дата-центрів, хмари:

Оформляючи підписку на розроблену Cisco модель ліцензування програмного забезпечення, ви отримуєте значні переваги, адже тепер саме для вас працюватимуть найбільш талановиті й досвідчені інженери в галузі. Отже, у вашому розпорядженні опиняються всі можливості, необхідні для безпечного надання послуг: будь-якому користувачеві з будь-якого пристрою, з усіх програм або робочого навантаження, де б вони не знаходилися. І якщо у вас ще немає готової схеми застосування цієї інновації, тепер ви будете точно знати, що таке рішення є, і воно доступне в будь-яку мить.

Далі буде

Cisco представляють ще один набір інновацій IBN, що забезпечує нові просунуті можливості надання інсайтів і автоматизації. Всі ці нові можливості розроблені для того, щоб допомогти бізнесу і IT-командам досягти потрібних результатів. Вони доступні в підписках на ПО Cisco DNA Advantage і/або Cisco DNA Premier.

Ось кілька прикладів використання цих нових захоплюючих можливостей, які допомагають бізнесу розвиватися:

Ситуація 1. За останні роки в клініках було підключено багато різних медичних пристроїв. Потрібно забезпечити постійний контроль за їх станом і своєчасну установку необхідних оновлень безпеки для надійного захисту від кібератак – щоб ці пристрої не можна було використовувати для поширення шкідливого ПЗ.

Але це – не проблема для ІТ-команди. Можна використовувати нову можливість в Cisco DNA Center: засновану на штучному інтелекті аналітику кінцевих точок, яка дозволить ідентифікувати навіть невідомі типи пристроїв в будь-якому місці, визначати їх атрибути, такі як, марка, модель, розташування, операційна система, і перевіряти, чи були встановлені останні патчі безпеки. Як тільки ці деталі відомі, можна провести ретельну інвентаризацію і перевірити, чи всі пристрої надійно захищені.

Ситуація 2. Бізнес зіткнувся з необхідністю забезпечити відповідність новим державним нормативним актам, які зобов’язують надавати доступ до певної конфіденційної інформації тільки авторизованим користувачам. Як реалізувати таке завдання в мережі?

І тут у ІТ-команди не виникне ніяких складнощів. Є ще одна нова можливість Cisco DNA Center: аналітика політик на основі груп, яка дозволяє аналізувати і візуалізувати потоки трафіку між групами кінцевих точок і хостів. Ця інформація може бути використана для визначення мережевих політик, які дозволяють тільки потрібні потоки і забороняють всі інші. Застосовуючи заснований на групах контроль доступу можна легко розгорнути ці політики в готової до Cisco DNA інфраструктурі і досягти сегментації, яка допоможе бізнесу відповідати державним вимогам.

Ситуація 3. Бізнесу необхідно відстежувати всі бездротові роботизовані пристрої, придбані для збільшення ефективності діяльності.

ІТ-команда готова допомогти з вирішенням такого завдання за допомогою Cisco DNA Spaces Indoor IoT Services, яке в режимі реального часу відстежує будь-які бездротові, а тепер також підключені через BLE, пристрої по всій мережі. Cisco DNA Spaces надає єдину відкриту і уніфіковану хмарну платформу, що забезпечує масштабування і спрощене розгортання не тільки роботів, але і будь-яких інших пристроїв в майбутньому.

Все це можливо завдяки автоматизації

Ситуація 4. Бізнес оформив передплату на новий продуктивний SaaS-додаток для співробітників, що працюють з різних місць. Чи можна бути впевненими в тому, що їхній досвід користування буде позитивним і безпечним?

Це також не є проблемою. Можна розгорнути рішення Cisco SASE (Secure Access Services Edge) з Cisco SD-WAN і Cisco Umbrella (Cloud Security). Це забезпечить співробітникам захист за допомогою найбільш передових заснованих на хмарі можливостей безпечного інтернет-шлюзу. А найкраще в рішенні те, що захист включається автоматично без додаткових зусиль користувача або адміністратора. І Cisco спростили придбання, тож знадобиться лише ліцензія.

Ситуація 5. ВНЗ хоче переконатися, що його студенти отримують найкращий цифровий досвід в гуртожитках – під час навчання або відпочинку. І безпека також повинна бути надійною.

У ІТ-команди і в цьому випадку не виникає зайвих питань. Cisco User Defined Network дає можливість студентам (або мандрівникам, якщо мова йде про готелі, або пацієнтам при розгортанні рішення в лікарнях) самостійно обслуговувати їх власні приватні мережі, автоматично додавати їх пристрої і тримати ці пристрої в своєму власному фрагменті загальної мережі кампуса. Це зробить базову мережу безпечнішою і звільнить час мережевих адміністраторів.

Отже, інноваційні можливості Cisco IBN дозволяють ІТ-командам легко реалізовувати плани бізнесу – швидко і без зайвих складнощів.

 

Posted in: Блог
© 2010-2024 Winncom Technologies. Всі права захищені.
Winncom Technologies © 2024

ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

*поля обов'язкові для заповнення.

ЗАЛИШІТЬ ЗАЯВКУ І ВАМ ЗАТЕЛЕФОНУЮТЬ

Замовлення послуги