ПРОСТОТА, БЕЗПЕКА, МАСШТАБУВАННЯ – ЯК ІННОВАЦІЇ РОЗВИВАЮТЬ CISCO SD-WAN ДО SAS

MariaComments off.

Світ змінюється, і персонал змінюється разом з ним. Перехід до роботи в територіально-розподілених командах, дистанційного вирішення завдань або pop-up-клінік прискорив впровадження хмарних технологій, якими клієнти користувалися останні кілька років.
ESG провели опитування серед IT-професіоналів і з’ясували, що половина персоналу компаній і організацій працюватиМЕ віддалено в 2021 році. Згідно з даними опитування, 60% підприємств очікують, що більшість їх додатків поставлятимуться у вигляді SaaS.

В результаті сам інтернет ставатиме WAN, а традиційні WAN-з’єднання, такі як MPLS, відходять у минуле. Ця нова тенденція призводить до того, що компанії розширюють зону охоплення від кампуса і філій до домашніх офісів своїх співробітників і мікро-відділень.

Архітектурну концепцію сучасної SD-WAN часто називають Secure Access Service Edge (SASE). У SASE втілюється важливий принцип: безпека і функції WAN зараз повинні бути розподіленими, хмарними і гнучкими. При цьому компаніям потрібне саме інтегроване рішення від одного постачальника, і компанія Cisco працювала над таким рішенням впродовж останніх декількох кварталів. З виходом останньої версії Cisco SD-WAN 17.2 з’явилася перша в галузі повністю інтегрована пропозиція SASE, в якій поєднуються найкращий в своєму класі SD-WAN і передовий портфель безпеки Cisco Umbrella Cloud Security.

Що пропонує клієнтам Cisco SD-WAN 17.2:

  • Просте управління і підключення в один дотик від SD-WAN до Umbrella Secure Internet Gateway (SIG).
  • Гнучкість розгортання для будь-якого дизайну: віддаленої роботи, філії або кампуса.
  • Автоматична оцінка особистості користувача і його контексту для забезпечення дотримання політик.
  • Прості і гнучкі моделі придбання, які включають можливості хмарної безпеки без додаткових витрат.
  • Доповнення локального стека безпеки Cisco SD-WAN недавно доданою можливістю SSL Proxy.

Компанія Cisco чітко зрозуміла потреби своїх клієнтів, яким просто не вистачає часу або ресурсів для об’єднання різнорідних продуктів і створення власних рішень SASE. Аналогія, яка яскраво описує основну проблему замовників: ніхто не хоче купувати запчастини для автомобіля у різних постачальників, щоб потім збирати його самостійно!

Cisco розробили чітку, диференційовану стратегію, яка дозволить клієнтам використовувати всі переваги SD-WAN і хмарної безпеки у вигляді єдиного інтегрованого рішення.

Cisco SD-WAN 17.2 – перше в галузі повністю інтегроване рішення SASE.

Але це тільки вершина айсберга, коли мова йде про інновації в новій версії 17.2 SD-WAN. У цьому випуску є понад 60 нововведень, і крім описаних інновацій SASE, є ще кілька цікавих можливостей:

Інтеграція Unified Communication. Попит замовників на надійні і безпечні уніфіковані комунікації з приватних і загальнодоступних хмар через широкосмугові інтернет-з’єднання зростає. Тож тепер Cisco SD-WAN підтримує уніфіковані комунікації з можливостями шлюзу голосового зв’язку. Це дає клієнтам можливість створювати мережу зв’язку, яка управляється з єдиної панелі і забезпечує оптимізовану взаємодію з додатками UC.

Cloud OnRamp для SaaS. Cisco продовжує додавати можливості OnRamp до найбільш часто використовуваних продуктів SaaS: Office365, плюс 14 інших продуктів SaaS з портфоліо IOS XE. Це дозволяє клієнтам отримувати диференційований призначений для користувача досвід на основі вже встановленого ISR-маршрутизатора.

Інновації для постачальників керованих послуг. Cisco має найбільшу екосистему в цій сфері. Компанія дає можливість MSP надавати гнучкі і налаштовувальні послуги WAN за допомогою таких можливостей, як шаблони CLI, які базуються на більш ніж 30-річному досвіді розробок інновацій IOS в SD-WAN. Рішення входить в нові пакети ліцензування з післяплатою.

З часу виходу поновлення 17.2, його завантажили вже понад 3000 разів – тож попит клієнтів на нові можливості зростає.

,
Posted in: Блог
© 2010-2024 Winncom Technologies. Всі права захищені.
Winncom Technologies © 2024

ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

*поля обов'язкові для заповнення.

ЗАЛИШІТЬ ЗАЯВКУ І ВАМ ЗАТЕЛЕФОНУЮТЬ

Замовлення послуги