Стабільне зростання та розвиток — навіть у важкі часи Оновлений рейтинг Winncom Technologies від аналітиків журналу «Мережі & Бізнес»

adminComments off.

Чи «вижив» ринок системної інтеграції в Україні під час війни? Звичайно, вижив і продовжує розвиватися навіть за безпрецедентно складних умов, та найважчих викликів, з якими нам колись доводилося стикатися. В цьому переконалися аналітики журналу «Мережі & Бізнес». Нещодавно видання оновило рейтинг ТОП-30 українських системних інтеграторів за підсумками 2021 року та визначило Winncom Technologies 13-е місце з досить високим середнім балом 7,40.

Падіння ринку, але продовження діяльності
Ще на початку року Winncom Technologies, як і більшість українських компаній, очікували значного зростання бізнесу, але 24 лютого 2022 зруйнувало амбітні плани. Хоча аналітики прогнозують загальне скорочення обсягів українського ринку системної інтеграції на рівні 56-57%, виконання багатьох проєктів триває — попри військовий стан та продовження російської агресії клієнтський попит залишається високим.

Трансформація, яка допомогла врятувати бізнес
Звичайно, ми не були готові до умов, в яких опинилися з початком війни. Але значні перетворення, які були проведені ще у мирному 2021, зробили можливим швидке відновлення діяльності. Компанія Winncom Technologies провела трансформацію та автоматизацію бізнес-процесів, зміцнила підхід до безпеки. В результаті, вже з перших днів війни ми налагодили ефективну комунікацію команди, змогли продовжувати робочу діяльність, зберегли наш головний актив — фахівців-професіоналів та більшу частину бізнесу.

Акцент — на розвиток та амбітні цілі
У 2021 році Winncom Technologies долучились до всеукраїнської програми «Велике будівництво», впроваджуючи надійні, зручні та ультраефективні рішення WIM для автоматичного моніторингу ваги ТЗ у русі. Наша компанія швидко адаптується до актуальних тенденцій ринку та продовжує розвиток, зокрема, у впровадженні проєктів з міграції у хмару, віртуалізації, кібербезпеки та інших затребуваних сьогодні напрямків.

Posted in: Новини
© 2010-2024 Winncom Technologies. Всі права захищені.
Winncom Technologies © 2024

ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

*поля обов'язкові для заповнення.

ЗАЛИШІТЬ ЗАЯВКУ І ВАМ ЗАТЕЛЕФОНУЮТЬ

Замовлення послуги