AXIS COMMUNICATIONS ВИЗНАЛИ WINNCOM ПАРТНЕРОМ ЗА ВИСОКИМ ПОТЕНЦИАЛОМ 2019!

MariaComments off.

Дякуємо Axis Communications за високу оцінку нашої роботи.
З одного боку, це заслужений результат роботи в низці цікавих проектів, які підкреслюють нашу динаміку і компетенції. З іншого – така оцінка ставить високу планку для подальших звершень.

AxisCommunications – один зі світових лідерів ринку рішень для відеоспостереження, розробляє інноваційні продукти для гарантування безпеки в будь-який сфері.Компанія створює мережеві рішення, які підвищують безпеку і допомагають знайти нові способи ведення бізнесу.

Основні рішення, які надає Axis Communications

Рішення для охоронного відеоспостереження
Широкий асортимент рішень для мережевого охоронного відеоспостереження, в тому числі камери і відеокодери, системи управління відео і пристрої відеозапису, аналітичні та інші програмні додатки. Наш портфель рішень на основі IP-технологій забезпечує масштабованість і спрощує інтеграцію.

Рішення для контролю доступу
Відкриті, масштабовані та гнучкі рішення для контролю доступу забезпечують простоту інтеграції з іншими вашими системами.

Рішення для роботи зі звуком
Ми пропонуємо високоякісні комплексні аудіорішення для підвищення безпеки, які дозволяють транслювати живі або заздалегідь підготовлені оголошення, а також допомагають створити особливу атмосферу з чудовою фонової музикою.

Навчання, обслуговування і підтримка
Великий асортимент навчальних курсів, послуг технічної підтримки та інструментальних засобів допомагає замовникам отримувати максимальну віддачу від своїх інвестицій і успішно працювати з рішеннями Axis.

Пишаємося досягнутими результатами і будемо раді закріпити успіх в спільних проектах!

, ,
Posted in: Без категорії, Новини
© 2010-2024 Winncom Technologies. Всі права захищені.
Winncom Technologies © 2024

ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

*поля обов'язкові для заповнення.

ЗАЛИШІТЬ ЗАЯВКУ І ВАМ ЗАТЕЛЕФОНУЮТЬ

Замовлення послуги