Winncom Technologies підтвердила статус Cisco Authorized Connected Grid Partner

adminComments off.

Компанія Winncom Technologies підтвердила свій статус Cisco Authorized Connected Grid Partner. Завдяки накопиченому досвіду і необхідній кваліфікації системний інтегратор Winncom Technologies продовжує реалізовувати проекти і надавати послуги з впровадження комплексних IT-рішень в галузі енергоефективності Cisco Smart Grid.

«Модернізація мереж електропередач тісно пов’язана зі створенням безпечної, інтелектуальної, комунікаційної інфраструктури, що вимагає комплексного архітектурного підходу до всієї мережі. Концепція Cisco Smart Grid дозволяє впроваджувати IT-рішення, які покращують як менеджмент процесів постачання електроенергії, так і економічну привабливість рішень в цій галузі», – ділиться своїм досвідом директор компанії ТОВ «Віннком Україна» Дмитро Студзінський.

Оригінал паспорта громадянина України дозволить компанії Winncom Technologies надавати своїм замовникам кваліфіковану технічну підтримку цих рішень, а також гнучку цінову політику на Cisco Connected Grid Lab Kit.

Технологія інтелектуальної мережі Smart Grid – це симбіоз трьох рівнів (поліпшення інфраструктури, додавання цифрового шару і перетворення бізнес-процесів) здатних змінити рентабельність мережі і підняти їх на принципово новий рівень, забезпечити надійне та якісне електропостачання, безпеку та енергоефективність мережі.

Posted in: Блог
© 2010-2024 Winncom Technologies. Всі права захищені.
Winncom Technologies © 2024

ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

*поля обов'язкові для заповнення.

ЗАЛИШІТЬ ЗАЯВКУ І ВАМ ЗАТЕЛЕФОНУЮТЬ

Замовлення послуги