Екосистема SDN-продуктів Cisco. Інтегровані рішення для побудови мереж майбутнього

adminComments off.

Розвиток цифрових сервісів та онлайн-продуктів стає необхідним умовам успіху бізнесу та організацій. Підтримка доступності додатків, їхньої безперебійної роботи, швидкість виведення нових продуктів на ринок — за вирішення цих та багатьох інших завдань відповідає корпоративна мережева інфраструктура. Чи вона гальмуватиме ваш розвиток чи стане надійною опорою для впровадження інновацій та забезпечення бездоганного клієнтського сервісу, визначають технології, які ви використовуєте.
Чому традиційний підхід до створення мереж більше не працює?
Сьогодні умови змінюються швидше, ніж бізнес встигає підготуватися до змін. Гнучкість, швидкість реагування та можливість оптимізації витрат стають must-have вимогами для збереження конкурентоспроможності. При цьому сучасні мережі стають все більш складними і ставлять перед компаніями нові виклики:

  • зростає кількість підключених пристроїв та користувачів;
  • збільшуються обсяги інформації;
  • використовується велика кількість складних технологій;
  • потрібний надійний кіберзахист від складних загроз;
  • при цьому необхідно підтримувати доступність та високу якість сервісу.

Традиційний мережевий підхід передбачає складне керування з необхідністю власноруч налаштовувати або застосовувати зміни на кожному мережевому пристрої, а також обмеження функціональності, пов’язані з топологією мережі. Застосування нових політик, надання прав доступу, підключення пристроїв та користувачів, виявлення несправностей та їх виправлення – все це займає години та дні роботи адміністраторів мережі.
В умовах, коли користувачам потрібен миттєвий доступ до сервісів у будь-який час із будь-якого місця, а продуктивність має бути стабільно високою, традиційний підхід до побудови мереж не дозволяє досягти необхідної ефективності.

Як екосистема SDN-продуктів Cisco змінює сучасні мережі

Щоб позбавитися обмежень, які встановлює мережева інфраструктура, бізнесу необхідні програмно-визначені рішення. Такий підхід дозволяє спростити керування мережами за допомогою автоматизації, забезпечити безпеку та при цьому звести до мінімуму OpEx.

Які переваги надає бізнесу програмно-визначуваний підхід до побудови мереж.

Традиційний підхід SDN
Управління Передбачає безліч ручних процесів та складнощів, займає багато часу, високий ризик помилки через «людський фактор» Автоматизація рутинних функцій дозволяє скоротити час і кількість помилок, ефективно виявляти та усувати «вузькі місця» для більшої ефективності.
Спостережуваність процесів у мережі Немає повної видимості Доступні повна видимість та розширена аналітика
Усунення несправностей У міру їх появи (або в міру появи скарг користувачів на проблеми, що вже виникли) Проактивний підхід та гарантії доступності потрібних додатків та даних
Вивід на ринок нових продуктів Потребує значних витрат часу Максимально швидко
Внесення змін Довго та складно Висока гнучкість
Вимоги встановлює Інфраструктура (обмеження функціоналу залежить від устаткування) Бізнес (мережа програмно-визначувана та швидко адаптується під потреби бізнесу)
Екосистема SDN-продуктів – рішення для будь-яких завдань

Cisco розробили програмно-визначувані системи, адаптовані під потреби та особливості функціонування ЦОДів, кампусів або територіально-розподілених філій.

Центри обробки даних – Cisco ACI

Чи можна спростити керування складними ЦОД? Рішення Cisco ACI надає такі можливості. За допомогою цього продукту ви забезпечите стабільну роботу критично важливих для бізнесу програм, автоматизуєте складні рутинні процеси, впровадьте централізоване управління та захистите свою мережу за допомогою системи безпеки за моделлю нульової довіри.
Які переваги доступні з Cisco ACI:

  • управління через API, GUI та CLI;
  • підтримка невіртуалізованих середовищ, ВМ та контейнерів;
  • підтримка хмарних середовищ;
  • мультивендорність та відкритість.
Мережа WAN – Cisco SD-WAN

Цей продукт дає можливість компаніям забезпечити високу надійність та продуктивність мережі, підтримку безперебійної роботи додатків – все це із вбудованою безпекою.
Декілька причин, щоб впровадити Cisco SD-WAN:

  • стабільна висока якість цифрових сервісів. Рішення забезпечить відмінний цифровий досвід при взаємодії з вашими програмами для персоналу або клієнтів. Це досягається завдяки динамічній маршрутизації: Cisco SD-WAN автоматично моніторить стан усіх каналів зв’язку та вибирає канали з оптимальною продуктивністю;
  • автоматизація рутини та централізоване управління. SD-WAN усуває потребу у тривалих ручних налаштуваннях – це дозволяє використовувати робочий час ваших ІТ-команд більш ефективно та значно підвищує гнучкість та масштабованість рішення;
  • безпека та повна видимість. У продукті реалізований підхід, що забезпечує надійний захист від складних сучасних кіберзагроз при локальних або хмарних розгортаннях;
  • готовність до хмарних стратегій. Cisco SD-WAN дозволяє значно спростити роботу з однією або декількома платформами хмар, при цьому забезпечує необхідну швидкість і надійність з’єднання.
Мережа кампуса та офісу — Cisco SD Access

Це рішення забезпечить автоматизацію мережевих операцій та підтримку підходу з нульовою довірою для робочих місць чи інших кінцевих точок. SD Access допоможе надавати захищений доступ для будь-яких користувачів з будь-яких місць за допомогою будь-яких пристроїв.
Вам доступні централізоване управління, у тому числі політиками доступу з можливістю визначення груп безпеки та правил фільтрації, а також функції моніторингу та розширеної аналітики на основі AI та ML. При цьому SD Access забезпечить швидке стримування загроз та запобігання витоку даних.

Можливості інтеграції — забезпечте ще більше переваг

SDN-рішення Cisco створені як єдина екосистема, а значить налаштувати ефективну взаємодію та розширити можливості продуктів можна у кілька кліків у зручному та зрозумілому інтерфейсі.
Ви можете інтегрувати SD-WAN, ACI та SD Access для спрощення управління та автоматизації конфігурації параметрів транспорту з необхідним SLA для додатків або intersite-взаємодії, налаштування обміну даними та аналітикою. Технологія Cisco TrustSec, що вже вбудована у SD Access, допоможе уніфікувати політики доступу для всієї компанії.

, , , ,
Posted in: Блог
© 2010-2024 Winncom Technologies. Всі права захищені.
Winncom Technologies © 2024

ОСТАВЬТЕ ЗАЯВКУ И ВАМ ПЕРЕЗВОНЯТ

*поля обязательны для заполнения.

ПОДПИШИТЕСЬ НА НАШУ РАССЫЛКУ

  • Безопасность
  • Построение сети
  • ЦОД
  • Беспроводные решения
  • Видеоконференцсвязь
  • Оборудование
  • Сервисное обслуживание
  • Управление проектами под ключ
  • Все

*поля обязательны для заполнения.