Як SD-WAN розширює можливості Riedel Networks

adminComments off.

Сьогодні кожен хоче від своєї мережі все більшого та більшого. Нам потрібно більше контролю, більше прозорості та більше безпеки. І це саме те, що Riedel Networks має намір надати своїм клієнтам, серед яких Олімпійські ігри та Формула-1, а також телекомпанії та глобальні підприємства.

У зв’язку з тим, що клієнти переносять дані та додатки, постачальник мереж зв’язку вирішив розширити свої пропозиції продуктів, включивши в них керовану SD-WAN (програмно-визначені мережі у глобальній мережі).

Але з урахуванням різних сучасних кіберзагроз, включаючи ризики, пов’язані з віддаленою роботою, SD-WAN необхідні як центральні шлюзи безпеки, так і для локацій віддалених користувачів. Тому компанії потрібно рішення безпеки SD-WAN для периферії.

Компанія Riedel покладалася на технологію Cisco від початку, коли вона підключала штаб-квартиру команд Формули-1 з гоночними трасами. Тому компанія знову звернулася до Cisco.

Cisco SD-WAN Security забезпечує безпеку кожного окремого пакета на шляху до хмари та назад без зниження продуктивності. Технологія Cisco надає все: від широкого спектру варіантів підключення, включаючи супутникові з’єднання та мобільні мережі 5G, до розширеної маршрутизації SD-WAN та повного пакету безпеки.

А програмний контролер vManage надає Riedel можливість управляти всім централізовано через єдину панель. Завдяки правильним засобам управління безпекою в потрібному місці залежно від політики, трафіку та розташування, клієнти отримують велику відмовостійкість, незалежно від того, де вони знаходяться. А це критично важливо для підприємств, які покладаються на свої мережі для передачі зображень і звуку, а також даних.

Компанія планує впровадити нові платформи Cisco Catalyst 8000 Edge Platform, які дозволять Riedel Networks надавати безпечну підключену мультихмару через кордон Cisco SD-WAN. Зрештою, пропускна спроможність вище 1 ГБ на секунду означає, що Riedel може включати в SD-WAN і головні офіси, і центри обробки даних.

Комунікаційні мережі Riedel готові до майбутнього. А ваші? 🙂

Posted in: Блог
© 2010-2024 Winncom Technologies. Всі права захищені.
Winncom Technologies © 2024

ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

*поля обов'язкові для заповнення.

ЗАЛИШІТЬ ЗАЯВКУ І ВАМ ЗАТЕЛЕФОНУЮТЬ

Замовлення послуги