CISCO SD-WAN ПОЛІПШУЄ ОПТИМІЗАЦІЮ MICROSOFT 365

adminComments off.

Cloud OnRamp для SaaS від Cisco SD-WAN вже продемонстрував великі успіхи в оптимізації користувальницького досвіду SaaS з такими функціями, як прямий доступ до інтернету і автоматичний вибір оптимального шляху.
Ці функції дозволяють адміністраторам легко підключатися і інтегруватися з багатьма популярними SaaS-платформами, які сьогодні використовують у бізнесі – в тому числі, з Microsoft 365.

Хмарні обчислення постійно ускладнюються. Моніторинг клієнтського досвіду дав можливість компанії Cisco виявити проблеми, вирішення яких дозволило б вивести Cloud OnRamp для SaaS на новий рівень. З’являлися все нові виклики, пов’язані з продуктивністю таких програм, як Microsoft 365, в яких різні типи додатків мають різну чутливість до продуктивності мережі. Крім того, користувачам потрібні були рішення для роботи з власними метриками кожної платформи, щоб ефективніше усувати проблеми з продуктивністю або розробляти кращі рішення.

Для того, щоб успішно протистояти таким викликам, Cisco і Microsoft впроваджують кілька нових функцій, які допоможуть поліпшити інтеграцію між Cisco SD-WAN Cloud OnRamp для SaaS і Microsoft 365.

Ці інновації нададуть користувачам більший контроль над потоками трафіку, більш глибокі і інформативні метрики та автоматичну інтеграцію політик – все це забезпечить безпроблемну роботу з Microsoft 365.

Категоризація URL-адрес для Microsoft 365
Сьогодні Microsoft 365 – це одна з найбільш широко використовуваних SaaS-платформ серед підприємств різних галузей завдяки здатності об’єднувати майже всі найбільш часто використовувані додатки під єдиним управлінням (наприклад, Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, Microsoft Teams, Microsoft Video, Outlook для електронної пошти, Exchange і багато інших).
Звичайно, коли на одній платформі зібрані різні додатки, Microsoft 365 необхідно одночасно керувати великою кількістю різнотипного трафіку – і саме через це користувачі іноді стикалися з проблемами із продуктивністю. Якщо трафік Word і трафік відеоконференцзв’язку обробляються одночасно з однаковими параметрами, підсумкова продуктивність може бути нижчою за оптимальну.
Нова функція категоризації URL-адрес Cisco забезпечує значні поліпшення в цій галузі для клієнтів, які використовують Cloud OnRamp з Microsoft 365.
Тепер доступна у версії програмного забезпечення Cisco SD-WAN 17.3, категоризація URL-адрес дозволяє створювати окремі політики для певних типів трафіку, що надходить в Microsoft 365, надаючи детальніший контроль над керуванням трафіком на платформі. Створюючи різні параметри для різних типів трафіку, користувачі можуть більш ефективно спрямовувати трафік відповідно до своїх потреб і звичок для оптимізації часу відгуку.

Інтеграція Cisco SD-WAN і Microsoft 365 дає можливість вирішувати проблеми з продуктивністю додатків. Завдяки моніторингу та автоматичному виправленню при кожній зафіксованій невідповідності фактичної продуктивності вимогам Office 365, така мережева маршрутизація дозволяє поліпшити досвід кінцевих користувачів.
Інтеграція Cisco SD-WAN Cloud OnRamp з технологіями телеметрії продуктивності додатків Microsoft 365 забезпечує інтелектуальну класифікацію додатків і автоматизацію вибору найкращого шляху за допомогою безпечної оркестровки політик для забезпечення оптимального користувальницького досвіду.

В Cisco SD-WAN разом з мережевими метриками, скоро стануть доступні метрики досвіду роботи додатків (показники досвіду користувачів), нова функція під назвою «інформована мережева маршрутизація». Маючи під рукою обидва набору даних, Cisco SD-WAN дає можливість краще оцінити, наскільки добре працюють додатки, і виправити неоптимальну продуктивність за допомогою розширеного автоматичного динамічного вибору шляху – функції, яку пропонує тільки Cisco SD-WAN. Крім того, тепер користувачі можуть комплексно вирішити проблему продуктивності найбільш важливих SaaS.

Що отримають користувачі
Спільна робота і відповідність з принципами мережевого підключення Microsoft 365 цих нових розробок значно спростять взаємодію з клієнтами при використанні Cisco SD-WAN Cloud OnRamp. Надання користувачам більш широких можливостей для управління і маршрутизації трафіку в Microsoft 365 підвищить швидкість, ефективність і продуктивність всього набору додатків. Надання користувачам можливості бачити метрики на стороні додатка разом з метриками мережі, дозволить їм глибше зрозуміти проблеми продуктивності. А автоматизація процесу підключення за допомогою інтеграції Cisco SD-WAN дасть можливість витрачати менше часу на налаштування своїх підключень і більше часу на їх використання.

Posted in: Без категорії
© 2010-2024 Winncom Technologies. Всі права захищені.
Winncom Technologies © 2024

ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

*поля обов'язкові для заповнення.

ЗАЛИШІТЬ ЗАЯВКУ І ВАМ ЗАТЕЛЕФОНУЮТЬ

Замовлення послуги