ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ НА 25% ЗА ДОПОМОГОЮ APPDYNAMICS. ДОСВІД EXPEDIA

adminComments off.

Проблема: Відсутність наскрізної аналітики роботи додатків для визначення і вирішення проблем з продуктивністю.

Ключові результати впровадження AppDynamics:

  • Збільшення швидкості ключових бізнес-транзакцій на 25%.
  • Досягнення повної окупності (ROI) вже через рік після впровадження
  • Скорочення середнього часу відновлення (MTTR) в інцидентах з рівнем критичності 2/3 від декількох годин до декількох хвилин

Expedia Affiliate Network

Expedia Affiliate Network

Expedia Affiliate Network (EAN) входить до складу Expedia Inc., провідного онлайн туристичного агентства. EAN створює інструменти та технології, які допомагають мільйонам туристів знаходити найкращі готелі для своїх подорожей. EAN працює з більш ніж 7 500 партнерами в 33 країнах.

Компанія зіткнулася з проблемою відсутності наскрізної аналітики роботи додатків для визначення і оперативного вирішення проблем з продуктивністю. Як і для будь-якого онлайн-бізнесу, для систем EAN важливо залишатися стабільними, а будь-які проблеми, що виникають в роботі додатків необхідно усувати максимально швидко.

«Ми були досить реактивними, коли мова йшла про продуктивність», – говорить Ендрю Малхолланд (Andrew Mulholland), архітектор EAN. «Інциденти з найвищим рівнем критичності ми усували миттєво, оскільки вони чітко визначаються нашими поточними інструментами моніторингу, проте, якщо вести мову про більш мінорні інциденти, то ми могли не знати про них тривалий час».

EAN потребувала інструменту, який забезпечить кращу видимість наявних програм, що дозволило б їм швидше реагувати на виникаючі проблеми, усувати їх до можливої появи та впливу на бізнес-процеси.

AppDynamics допомогло EAN розставити пріоритети і усунути проблеми з продуктивністю. Після проведення пілотного проекту EAN впровадила рішення AppDynamics і почала моніторити сотні нод у виробничому середовищі, відстежувати, як розподіляється час виконання методів у рамках їх API і веб-додатків. За результатами роботи AppDynamics компанія знаходить проблеми до виходу продуктів і може усувати їх до того, як вони вплинуть на замовників або партнерів.

«Тепер ми першими повідомляємо наших партнерів, коли у них виникають проблеми», – заявляє Малхолланд. «Точність даних від AppDynamics привела до скорочення середнього часу відновлення ІТ-інцидентів, так як багато наших партнерів тепер отримують алерт безпосередньо з AppDynamics». Можливо, найбільшим досягненням стало те, що системи EAN залишаються стабільними, незважаючи на зростання вебтрафіку і швидкості обміну даними. А продуктивність ключових транзакцій значно зросла. «Швидкість наших критичних бізнес-транзакцій зросла більш ніж на 25% в порівнянні з показниками до AppDynamics», – повідомив Малхолланд.

Posted in: Блог
© 2010-2024 Winncom Technologies. Всі права захищені.
Winncom Technologies © 2024

ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

*поля обов'язкові для заповнення.

ЗАЛИШІТЬ ЗАЯВКУ І ВАМ ЗАТЕЛЕФОНУЮТЬ

Замовлення послуги