WINNCOM TECHNOLOGIES СТАЛИ ЧАСТИНОЮ ПАРТНЕРСЬКОЇ ПРОГРАМИ APPDYNAMICS

MariaComments off.

Компанія Winncom Technologies отримала статус PioneerPartner світового лідера APM-рішень AppDynamics. Зараз компанія Winncom Technologies – єдина в регіоні Russia& CIS компанія, що одержала статус Pioneerpartner AppDynamics.
Новий рівень партнерства – це новий рівень довіри, наданий нашій компанії. Участь в партнерській програмі дозволить надавати клієнтам ще більш різноманітні послуги, брати участь в навчальних програмах для наших клієнтів, більш широко застосовувати професійний сервіс AppDynamics в різних сферах.

Наше основне завдання при реалізації проектів для транзакційного моніторингу – оптимізація і вдосконалення сервісів наших замовників, найбільш важливих для успішного ведення бізнесу.

Рішення, які надає компанія AppDynamics, відкриває нові можливості для вирішення актуальних проблем замовників, адаптації продуктів під конкретні вимоги і завдання клієнтів.

Компанія AppDynamics вже кілька років є світовим лідером ринку APM рішень. З ускладненням бізнес-додатків, збільшуються потреби бізнесу в сучасних технологіях. Ось чому партнерство з AppDynamics забезпечує цінність в трьох ключових сферах.

Унікальність рішення
Наше головне завдання – надати рішення, адаптовані до потреб клієнта. Гнучкість AppDynamics дає можливість реалізовувати SaaS або on-premise рішення, які дозволяють максимально задовольняти запити замовника.

Цифрова трансформація
Використовуючи рішення AppDynamics, ми допомагаємо підприємствам підвищувати ефективність бізнесу, скорочувати витрати і оптимізувати бізнес-процеси.

Використання клієнтського досвіду
Кореляція бізнес-результатів і продуктивності додатків – основа для підвищення якості клієнтського сервісу. Аналіз продуктивності додатків зачисленнимм метриками дозволяє максимально задовольняти запити клієнтів і покращувати бізнес-аналітику.

Ми вдячні компанії AppDynamics за високу оцінку роботи команди Winncom Technologies в галузі впровадження інноваційних рішень для моніторингу та аналізу продуктивності бізнес-додатків.

,
Posted in: Новини
© 2010-2024 Winncom Technologies. Всі права захищені.
Winncom Technologies © 2024

ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

*поля обов'язкові для заповнення.

ЗАЛИШІТЬ ЗАЯВКУ І ВАМ ЗАТЕЛЕФОНУЮТЬ

Замовлення послуги