ЯК ШИРОКА ПАРТНЕРСЬКА «ЕКОСИСТЕМА» APPDYNAMICS ДОПОМАГАЄ ПІДСИЛИТИ «ЦЕНТРАЛЬНУ НЕРВОВУ СИСТЕМУ»

MariaComments off.

Прийнята Cisco і AppDynamics стратегія AIOpsзі створення «центральної нервової системи» для IT-операцій повинна допомогти:

  • надавати клієнтам широкий огляд їх складних середовищ;
  • отримувати інформацію на основі AI;
  • вживати заходів для оптимізації IT-середовища і автоматизації завдань, щоб звільнити ресурси для розробки і впровадження інновацій.

Дізнайтеся, як різноманітна партнерська «екосистема» AppDynamics допомагає виконувати і автоматизувати IT-завдання завдяки реагуванню на інциденти, кореляції подій, оптимізації робочого навантаження і спрощення комунікації.
Реакція на інцидент
Більшість інцидентів є результатом будь-яких змін. При цьому розуміння причини і вирішення виниклої проблеми є найважливішими завданнями. Однак складність сучасних систем виходить за рамки того, що людський розум може моніторити або контролювати, тому для IT-команд вкрай важливо автоматизувати все, що можливо, аби зменшити ймовірність людської помилки.
Для того, щоб допомогти IT-командам максимально швидко відновити і запустити свої додатки при виникненні інцидентів, AppDynamics інтегрується з популярними workflow для ефективного управління інцидентами, проблемами і змінами, в тому числіServiceNow ITSM, Cherwell, BMC Remedy і системи управління конфігурацією, такі як Evolven.
Поєднуючи детальну видимість додатків в AppDynamics з можливостями управління інцидентами, клієнти можуть фільтрувати події, що впливають на користувача, перш ніж вони позначаться на клієнтах.
Кореляція подій
За даними недавнього опитування, проведеного на конференції Gartnerз IT-інфраструктури, експлуатації та хмарних стратегій в 2018 році, сучасні IT-команди завалені інструментами моніторингу. З більш ніж 200 респондентів 35% заявили, що у них є понад 30 інструментів моніторингу – і таке перевантаження, мабуть, тільки збільшується з часом. При цьому кожен інструмент генерує попередження, щоб знайти правильну першопричину виникнення проблем.
Інструменти управління подіями були створені для того, щоб допомогти впоратися з цією проблемою, зіставляючи і аналізуючи попередження від різних систем. AppDynamics інтегрується з найбільш часто використовуваними системами управління подіями, включаючи ServiceNowEventManagement і MoogSoft, яка імпортує топологічну інформацію AppDynamics (наприклад, карти потоків і бізнес-трансакції) для прийняття більш обгрунтованих рішень про кореляції.
Оптимізація робочого навантаження
Для кожної програми є різні рівні інфраструктури, чимало з них мають додаткові рівні, які до того ж постійно додаються.
Наприклад, в більшості корпоративних центрів обробки даних у нас є фізичні сервери з рівнем віртуалізації зверху, і частіше ми бачимо приватну хмару або оркестровані контейнери, впроваджувані поверх них. Ці системи забезпечують більш просте розгортання, масштабованість і управління, але водночас це дорогообходиться, оскільки складність процесу перешкоджає тому, щоб технології приносили правильні бізнес-результати.
Для того, щоб допомогти вирішити цю проблему, платформа AppDynamics інтегрується з такими технологіями, як PivotalCloudFoundry, RedHatOpenShift і платформа з відкритим вихідним кодом Kubernetes, і контролює їх. Багато з цих систем можуть також приймати телеметрію в формі метрик і подій від AppDynamics, щоб приймати оптимальні рішення про те, як масштабувати, коли це робити і які результати потрібно отримати. Крім того, AppDynamics інтегрується з платформою Turbonomic, щоб допомогти замовникам оптимізувати і управляти робочими навантаженнями на віртуалізованих серверах, в приватних хмарах і середовищах публічних хмар.
Оскільки організації продовжують вкладати великі кошти в хмару, оптимізація робочого навантаження стає важливою як ніколи. Згідно з опитуванням ForresterConsulting, в якому взяли участь понад 700 респондентів, 86% заявили, що в їх організації використовується мультихмарна стратегія і майже половина підприємств повідомляють про щорічні хмарні витрати в сумі не менше 50 млн доларів. Ці статистичні дані прояснюють одну річ: мультихмарне або гібридне управління – це не можливий варіант, а необхідність.
Полегшити спілкування
Багато організацій впроваджують нові способи більш швидкого перенесення коду в продакшн за рахунок використання систем з відкритим вихідним кодом, таких як Spinnaker або Jenkins, або більш просунутих комерційних пропозицій (Microsoft TFS, Gitlab, CircleCI або Harness). AppDynamics інтегрується з цими продуктами, щоб автоматично відзначати і відслідковувати, коли код передається в системи.
Часто прискорення розгортання може привести до недогляду процесів, які забезпечують додаткові перевірки, такі як передача обслуговування для тестування і перевірки. Фактично в 12-му щорічному огляді стану Agile, безперервна інтеграція знизилася з 61% до 54%, хоча використання безперервного розгортання зросло з 35% у 2017 році до 37% в 2018 році.
В результаті відсутність інтеграції може привести до підвищення бізнес-ризиків. Для того, щоб уникнути цього, команди повинні поліпшити спосіб спілкування, координації та виконання завдань. Оскільки кожна організація має різні структури з різними ролями і досвідом, часто потрібний підбір відповідних експертів для вирішення проблеми.
За допомогою «центральної нервової системи» AppDynamics інтегрується в такі рішення, як PagerDuty, xMatters і OpsGenie, щоб спростити спілкування і забезпечити координацію діяльності фахівців або власників.

 

, , ,
Posted in: Блог
© 2010-2024 Winncom Technologies. Всі права захищені.
Winncom Technologies © 2024

ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

*поля обов'язкові для заповнення.

ЗАЛИШІТЬ ЗАЯВКУ І ВАМ ЗАТЕЛЕФОНУЮТЬ

Замовлення послуги