ВІДЕО-КОНФЕРЕНЦ-ЗВ’ЯЗОК: ЧОТИРИ ВАЖЛИВІ ПРИЧИНИ ВИБРАТИ CISCO WEBEX

MariaComments off.

На ринку є безліч рішень для спільної роботи і відеоконференцій. Але побачивши, як додатки CiscoWebexMeetings, CiscoWebexTeams і CiscoWebexCalling без проблем працюють з обладнанням Webex, все інше на ринку видасться дитячою грою 🙂CiscoWebex – це комбінація апаратного і програмного забезпечення на основі штучного інтелекту в дії. Постійне вдосконалення і впровадження інновацій – ось секрет, завдяки якому пристрої для відеопереговорівWebex впевнено займають лідерські позиції в галузіаудіо- і відеоконференцій.

№1. Зручний досвід проведення відеоконференцій: від смартфона до величезних залів засідань
Незалежно від того, чи потребують ваші команди обміну інформацією, спілкування чи спільної творчості, у Webex знайдуться рішення для кожного варіанту використання, і всі вони розраховані на непросту роботу.
WebexShare, WebexRoomKitMini і WebexBoard 55 надають відмінні можливості для комфортних відеонарад: приєднуйтесь за допомогою вашого мобільного пристрою, спілкуйтеся в середніх за розміром кімнатах, великих конференц-залах, аудиторіях або кабінетах керівників.
Ці пристрої підтримують безконтактне з’єднання, тому, коли ви входите в кімнату, вони автоматично активуються. Ви в одному кліці від початку зустрічі і обміну даними.

№2. Лідируючі в галузі дизайн і якість обладнання для відеоконференцій
Двадцять два – це кількість нагород RedDot, яких були удостоєні пристрої Cisco. Заробити хоча б одну – вражаючий подвиг. Щороку за ці нагороди змагаються понад 6000 продуктів з 54 країн. Коли ви перебуваєте в компанії Apple, Porsche, LG, Philips і RollsRoyce, ви знаєте, що перебуваєте в гарній компанії. У сфері рішень для спільної роботи більше ніхтоне наблизився до кількості нагород, отриманих Cisco.

№3. Інтелектуальне обладнання та програмне забезпечення для відеоконференцій
Уявіть, що ви є співробітником, відповідальним за відстеження використання маленьких переговорних. Як легко це зробити? З датчиками, вбудованими прямо в пристрій RoomKitMini. Не потрібно купувати конкурентні рішення (з низькою якістю звуку і відео), а потім купувати кімнатні датчики. З Mini ви отримуєте інтелектуальне кадрування, підрахунок людей, придушення шуму і багато іншого. Якість відео та аудіо дійсно унікальна.

№4: Відкриті API і стратегічне партнерство
Теперішні офісні переговорні готові до інновацій. Що робить для цього Cisco? Як щодо єдиного інтерфейсу з сенсорним екраном, який дозволить вам, не виходячи з кімнати, викликати таксі, щоб встигнути в аеропорт після зустрічі, при цьому дистанційно вимкнути світло і закрити жалюзі.
А ще пристрої Cisco сумісні з більшістю екранів, камер та іншого обладнання популярних виробників. Вам не доведеться замінювати всю техніку, щоб користуватися перевагами Webex.

, ,
Posted in: Блог
© 2010-2024 Winncom Technologies. Всі права захищені.
Winncom Technologies © 2024

ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

*поля обов'язкові для заповнення.

ЗАЛИШІТЬ ЗАЯВКУ І ВАМ ЗАТЕЛЕФОНУЮТЬ

Замовлення послуги