Забудьте про рутину: зосередьте увагу на головному з оновленою системою Cisco Webex Teams

adminComments off.

«Ви готові до обговорення? Призначмо Webex!»

Сьогодні складно знайти бізнес-користувачів, які жодного разу не чули таку фразу або самі не були ініціаторами такого спілкування. Все більше людей говорять «Webex», маючи на увазі сеанс онлайн-конференц-зв’язку. Щомісяця користувачі проводять в переговорах за допомогою системи Cisco® Webex більше 6 млрд хвилин.
Вимоги до стандартів проведення бізнес-конференцій в онлайн-форматі зростають. І Cisco готові відповідати новим викликам. Платформи Cisco Spark і Webex об’єднуються, щоб запевнити користувачам ще більше комфорту в щоденній груповій роботі.
Зустрічайте нові додатки Webex Meetings і Webex Teams (раніше Cisco Spark)!
Cisco Spark is Cisco Webex Teams now!

Webex Meetings – рішення для онлайн-конференцій.

У новій версії програми основний акцент зроблено на якісному відео. Спілкуйтеся зі співрозмовниками так, ніби вони сидять поруч з вами за одним столом. І не важливо, що вас можуть розділяти тисячі кілометрів.
Для установки нової версії користувачі Webex у всьому світі просто отримають необхідне оновлення найближчим часом – поставка сервісів Webex реалізується через хмару. Приєднуйтеся до обговорення за допомогою лептопів, спеціального обладнання Cisco або смартфона.

Cisco Spark стає Webex Teams

Оновлена платформа повністю відповідає вимогам бізнесу і робочих груп щодо забезпечення можливості оперативного зв’язку та обміну інформацією. Цей простий і надійний інструмент для групової роботи тепер доступний користувачам Webex. Додайте розширення Teams – і починайте роботу.
У вашому розпорядженні повний функціонал Webex, інтеграція проведена для всіх додатків. Спробуйте розширений набір звичних інструментів, серед яких:
• колективне коментування,
• збереження всіх повідомлень,
• швидкий і легкий обмін інформацією.
За допомогою обладнання Cisco онлайн-зустрічі стануть ще продуктивнішими. Знайома багатьом Cisco Spark Board також змінює назву і стає Webex Board.

З Webex Share будь-яка кімната з телевізором стає Webex-конференц-залом

Недороге обладнання допоможе задіяти екрани в переговорних, які часто не використовуються через складність налаштувань і підключення.
Webex Share дозволить підвищити ефективність обговорення, а після закінчення переговорів – продовжити роботу на платформі Webex Teams. За допомогою обладнання можна відстежувати: конференц-зал вільний чи потрібно бронювати його на певний час.
Рішення випустять до кінця 2018 року.
Старший віце-президент і генеральний менеджер підрозділу Cisco з розробки додатків Роуен Троллоп (Rowan Trollope) говорить:
«Все, що ми створюємо, робиться для того, щоб людям було легше спільно вирішувати спільні завдання і творити. Саме тому ми так багато вклали в розробку Webex. Наша мета – дати цей унікальний інструментарій мільярдам користувачів в конференц-залах по всьому світу».

Штучний інтелект на варті ефективності бізнес-конференцій

• Cisco Spark Assistant, який тепер називається Webex Assistant™, стане доступним для більшої кількості пристроїв. Додаток охоплює різні етапи взаємодії: виклики, розмови, спілкування користувачів. У найближчі кілька місяців Webex Assistant буде реалізований в пристроях Room Series і підключатиметься через хмару систем Webex Room Kit.
• Слухайте співрозмовників, а не сторонні шуми. Завдяки технології шумозаглушення система розпізнає перешкоди, здатні зіпсувати конференцію. Шелест паперу, шум жвавої магістралі або навіть гучний стукіт по клавіатурі більше не турбуватимуть учасників обговорення. При цьому голос буде звучати ясно і чітко. Функція розпізнавання мови дозволяє пригнічувати всі інші звуки автоматично, без залучення до процесу управління користувачів.

Легке рішення для отримання засобів групової роботи

Гнучка система Cisco Collaboration Flex Plan дозволить раціонально планувати бюджет на покупку рішення. Схема придбання передбачає внесення компанією абонентської плати за кожного користувача продукту. Webex Meetings дає можливість підключити 1000 учасників, обсяги сховищ збільшені, безпека стала ще надійнішою. Крім того, додано аналітичні функції.
Інтегруйте комфортно – сумісність Webex з рішеннями Microsoft, Google і інших компаній
У користувачів Webex не виникне проблем з інтеграцією звичних інструментів Microsoft, Google, Slack та інших компаній. Вам не доведеться відмовлятися від зручних рішень.
Posted in: Блог
© 2010-2024 Winncom Technologies. Всі права захищені.
Winncom Technologies © 2024

ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

*поля обов'язкові для заповнення.

ЗАЛИШІТЬ ЗАЯВКУ І ВАМ ЗАТЕЛЕФОНУЮТЬ

Замовлення послуги