Компанія Winncom отримала офіційний статус Authorized Support Operator від Pure Storage

adminComments off.

Компанія Winncom отримала офіційний статус Authorized Support Operator від Pure Storage, провідного незалежного світового постачальника All-Flash рішень зі зберігання даних.

Маючи статус авторизованого оператора підтримки, Winncom може надавати послуги L1/L2 техпідтримки та інженерні послуги Field Engineering для продуктів і рішень Pure Storage в регіоні. Pure Storage допомагає замовникам створювати найкращі рішення в галузі роботи з даними. Платформа Pure Storage Data Platform, яка використовує сховища даних за технологією All-Flash, пропонує більш прості, ефективні і гнучкі рішення для хмарної інфраструктури і додатків, вимогливих до якості обробки даних, таких як штучний інтелект, машинне навчання і big data аналітика.

Володіючи високим індексом споживчої лояльності NPS (1% найкращих B2B компаній за цим показником) Pure Storage постійно шукає шляхи зробити своїх замовників більш щасливими. Winncom з величезним оптимізмом починає роботу із новим партнером і покладає великі надії на довгу та плідну співпрацю з Pure Storage.

Posted in: Блог
© 2010-2024 Winncom Technologies. Всі права захищені.
Winncom Technologies © 2024

ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

*поля обов'язкові для заповнення.

ЗАЛИШІТЬ ЗАЯВКУ І ВАМ ЗАТЕЛЕФОНУЮТЬ

Замовлення послуги